På statenspersonadressregister.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Om cookies på SPAR-webben.

Jag förstår

Ansökan kundtestmiljö

Fyll i nedanstående formulär för att ansöka om åtkomst till SPAR:s kundtestmiljö.

När vi mottagit din ansökan kontaktar kundtjänst dig och informerar om hur anslutning till kundtestmiljön går till samt lämnar en beskrivning av testfall. Du kan bli tilldelad vissa tidsperioder för genomförande av tester.

Ingen certifiering eller godkännande sker av kundens applikation. Det är kundens eget ansvar att testa sin applikation i tillräcklig omfattning.

Läs mer om åtkomst via program till programkommunikation och kundtestmiljön under rubrikerna Program till program respektive Kundtestmiljö i menyn.Ansökan avser test av: *
Ange hur uppgifter ur SPAR kommer att användas i den planerade tillämpningen, bland annat avseende vilka som kommer att kunna ta del av uppgifterna och hur deras identitet säkerställs.

Övrig information som kan vara viktig för Skatteverket i sammanhanget.
Jag har tagit del av den beskrivning som finns på SPAR:s webbplats om åtkomst via program till programkommunikation och om kundtestmiljön: *
Multiple selection

* Dessa uppgifter är obligatoriska.

Kontakta oss

Telefon

0771-18 17 16

Måndag - torsdag kl. 08:00 - 19:00

Fredag & vardagar före röd dag kl. 08:00 - 17:00

Adress

Skatteverket SPAR

171 94 SOLNA